top of page

Bispekonvent

2019_bispekonvent.jpg

Kalket træ.


6 stk · Ø 25 x 200 cm
Pris: 30.000 stk.

Børge Meibom

Kunsten har egentlig altid været inde på livet af mig. Så langt tilbage jeg kan huske har jeg tegnet og malet. Med denne hjemmeside vil jeg derfor gerne vise eksempler på mine arbejder inden for flere af billedkunstens områder. I 1940, hvor jeg blev født, lå det ikke ligefor at blive kunstner. Min kære moster forklarede ofte mine forældre at “Den dreng bliver kunstmaler” uden de tog notits af det. Næ, jeg blev efter skolen sendt i lære, kom på Ingeniørskolen og blev elektroingeniør. En uddannelse som jeg i øvrigt havde stor glæde af. 17 år som rådgivende ingeniør. 13 år som bredbånds- og kabel-TV chef hos TeleDanmark.

I perioden 1970 til 1975 tog jeg en kunstnerisk uddannelse på Det Fynske Kunstakademi, og påbegyndte med den baggrund og efter flere års kunstnerisk aktivitet en fuldtids kunstnertilværelse i 1998. Nu var jeg blevet optaget i BKF, Danske Grafikere, Kunstnersamfundet på Fyns Grafiske Værksted og medlem af kunstnersamfundet på Hollufgård i Odense.

Mange store og spændende arbejder er det blevet til. Især vil jeg nævne arbejder i det offentlige rum  “Brændte Søjler”; “Vidnerne”; “Bispene” på Assistenskirkegården i Odense samt flere vejlukningsudsmykninger). Men også store og markante separat-udstillinger bl.a. i hele den grafiske sektion på Silkeborg Bad og den meget store udstilling på Nyborg Slot omhandlende “Det Stokholmske Blodbad”. Herudover er det blevet til et utal af separat og gruppeudstillinger i ind og udland.

børge_meibom.png
bottom of page