top of page

Vendepunkt

vendepunkt.jpg

En ærbar diskussion.

Patineret fiberbeton og bemalet sokkel
70 x 70 x 100 cm
Pris aftales

Anja Moos Wagner

Jeg er skulpturmager og bygger guttermænd i fiberbeton, som efterfølgende males og patineres. Alle mine gutter er unika med hver deres udtryk, særpræg og navn. Gutterne er i bar figur, ofte med en brille eller rygende på en god cigar, og ind imellem med en sælskindshat på sned.


Måske lader jeg en guttermand stå med et hvidt ansigt, stribede strømper eller guldfødder, og måske laver jeg et GuttermandsTAG på bryst eller sokkel….
Det er meget personligt for mig at lave mine guttermænd, jeg holder af hver og én og ingen guttermand forlader mit værksted uden at han er, lige nøjagtig, som jeg ønsker ham. Jeg er stolt og glad når mine gutter også rammer ind i beskuerens smag, og måske i den forbindelse flytter hjemmefra.

 

 

Guttermænd er altid rare Guttermænd bygges, spartles og modelleres enkeltvis i fiberbeton, og patineres efterfølgende. Alle har deres eget udtryk og personlighed. Jeg bliver meget forelsket i dem undervejs og forestiller mig deres egenskaber. Jeg ønsker at vække følelser i beskueren af glæde, ømhed og eftertænksomhed, iblandet humor. Dertil håber jeg at det er tydeligt, at der er en personlig bygmester bag gutterne.

anja_moos_wagner.jpg
bottom of page